ハンダ アキヒロ
HANDA Akihiro
半田 明弘
所属
東京電機大学 理工学部 理工学科 生命科学系
職種
教授
著書・論文歴
1.
論文
Transcription activator-like effector nuclease-mediated deletion safely eliminates the major egg allergen ovomucoid in chickens (共著) 2023/05
2.
論文
Enhancement of emulsification properties by modulation of egg white protein fibril structure with different heating times. Food Hydrocolloids (共著) 2023/02
3.
論文
The impacts of complexation and glycated conjugation on the performance of soy protein isolate-gum Arabic composites at the o/w interface for emulsion-based delivery systems. Food Hydrocolloids (共著) 2023/02
4.
その他
山形県最上町の農業を中心とする活性化と都市部の労働力をつなぐ(2)「都市部のシニア労働力を地方農村部において活用する」 (共著) 2023/02/10
5.
論文
Lysozyme impacts gel properties of egg white protein via electrostatic interactions, polarity differences, local pH regulation, or as a filler. International Journal of Biological Macromolecules (共著) 2022/12
6.
論文
A comparative study of unpasteurized and pasteurized frozen whole hen eggs using size-exclusion chromatography and small-angle X-ray scattering. Scientific Reports (共著) 2022/12
7.
論文
Thermal Processing of Liquid Egg Yolks Modulates Physio-Chemical Properties of Mayonnaise. Foods (共著) 2022/05/14